Kvalifikacije za EURO / Červar: 'Ne bježimo od uloge favorita, ali me strah da ne podcijenimo protivnika'

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Za našu reprezentaciju znači povratak Domagoja Duvnjaka koji se vraća "u pogon" nakon ozljede koljena

22.10.2018.
14:48
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska muška rukometna reprezentacija okupila se danas u Zagrebu. Lino Červar će sa svojom momčadi otputovati u Osijek, gdje će se pripremati za utakmice kvalifikacija za Europsko prvenstvo protiv Švicarske u četvrtak te protiv Belgije u nedjelju, priopćio je Hrvatski rukometni savez.

"Znam da smo mi na papiru favoriti i od toga ne bježimo, ali sam zabrinut jer se podcjenjuje protivnike. Švicarska je već jednom pobijedila u kvalifikacijama Norvešku koja doprvak svijeta. Odmah unaprijed moram reći, a to ću reći i igračima, da moramo pristupiti krajnje oprezno i moramo dati sve od sebe da utakmicu riješimo. Nakon toga ćemo razmišljati o Belgiji koju je u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo Francuska dva puta jako tijesno pobijedila", rekao je Lino Červar prije utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zasigurno puno za našu reprezentaciju znači povratak Domagoja Duvnjaka koji se vraća "u pogon" nakon ozljede koljena. Osim njega, za kvalifikacijske susrete spremno je još sedamnaestero rukometaša. Cijeli popis izbornika Červara možete pogledati ovdje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo