UZVRAĆAJU UDARAC / Balić na rođendan dobio ponudu koja se ne odbija: Mi smo im uzeli Dagura, oni nama Ivana

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Islanđani su izgleda odlučili uzvratiti udarac jer kako drugačije protumačiti pravo bogatstvo koje su stavili na stol Ivana Balića da preuzme njihovu reprezentaciju

1.4.2024.
11:18
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

Jedan od najboljih rukometaša u povijesti rukometa slavi 45. rođendan, a na svoj poseban dan dobio je i nemoralnu ponudu koja se ne odbija.

Islanđani su izgleda odlučili uzvratiti udarac jer kako drugačije protumačiti pravo bogatstvo koje su stavili na stol Ivana Balića da preuzme njihovu reprezentaciju baš kada je hrvatska reprezentacija eto angažirala njihovog Dagura Sigurdssona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bit će to prvi put da se 'rukometni jordan' nađe na izborničkoj poziciji, a bude li lucidan i kreativan kao što je bio kao igrač, ne treba očekivati ništa manje od najboljeg na svijetu.

Image
Foto: Profimedia

Sve je to u redu, no danas je ipak 1. travanj pa ne postoji nikakva nemoralna ponuda za Ivana Balića i sve je izmišljeno. Osim činjenice da Ivano stvarno slavi 45. rođendan i treba mu ga svakako čestitati. Sretan rođendan, meštre! I nemoj se ljutiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Po starom običaju, naime, svake godine 1. travnja ljudi se međusobno šale i varaju jedni druge bezopasnim smicalicama, a nakon što nekoga nasamare obznane mu da je nasamaren - aprililijem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo