Balić i društvo pokazali što je suosjećajnost!

Sandra Perković i Ivica Kostelić proglašeni su najboljim sportašima Zagreba u 2010. godini.

3.2.2011.
14:28
VOYO logo

Na svečanosti u KD V. Lisinskog Zagrebački športski savez proglasio je najboljom ženskom ekipom Kuglački klub Zagreb, a najbolja momčad je Rukometni klub Croatia osiguranje Zagreb.

Oduševljenje publike izazvala je najava predstavnika Zagreba, Zorana Gopca, da će novčanu nagradu od 40.000 kuna zagrebaši dati obitelji zatočenog hrvatskog branitelja Tihomira Purde.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zajednička je to odluka igrača i svih ostalih ljudi u klubu", objasnio je Gobac.

Ante Kostelić i Ivan Ivančić, treneri najboljih sportaša, proglašeni su, uz Nikolu Bralića, najuspješnijim trenerima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na upit u čemu je tajna njegove siječanjske eksplozije, Ivica je u šali rekao: "U sarmi." No, potom se prisjetio treniranja u Kanadi na strašnoj hladnoći od minus 51 Celzijev stupanj, kad je noge morao grijati sušilom.

Godišnje nagrade ZŠS-a dobili su Perica Bukić (u Beogradu je pa je nagradu preuzela njegova supruga Jelena), Tomislav Crnković, Nenad Žugaj, Iva Vlahek, Valent i Martin Sinković te Damir Martin, a dobitnici nagrada za životno djelo su Josip Feldbauer, Fredi Kramer, Marijan Maras, Mario Milanović-Litre i Franjo Prot.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posebna priznanja ZŠS je uručio najuspješnijim mladim sportašima u 2010. godini: Capanu (plivanje), Hrgoviću (boks), Miličeviću (boćanje), Etlingeru (hrvanje), Soleničkom, Pavlović, Sumić (tekvondo), Zerecu, Turković (nanbudo), Maranić (džudo), Jeger (stolni tenis), Bonačiću i Tucman (akrobatski rock'n'roll), Vincetiću, Markešić, Milojević i Hraski (sportaši s invaliditetom).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo