TELEMACH POTEZ DANA / ANKETA Danska srušila Njemačku usred Kölna, golmani briljirali! Odaberite najbolji potez utakmice

Image

Sudjelujte u anketi i odaberite Telemach potez dana!

26.1.2024.
22:03

Stigla nam je sama završnica ovogodišnjeg Europskog prvenstva, a samim time i dva spektakularna dvoboja. U prvoj polufinalnoj utakmici Francuska je nakon dramatične završnice i pogotkom u 60. minuti uspjela izboriti produžetke. Švedska je u nastavku posustala i nakon produžetaka semafor je pokazao 34:30.

U drugoj utakmici isto se vodila prava drama između domaćina Njemačke i svjetskih prvaka Danske, ali nakon poluvremena gdje je Njemačka vodila 2 razlike, pobjedu je na kraju ipak odnijela Danska (26:29).

Puno odličnih obrana golmana, ali i sjajnih pogodaka je bilo u tom drugom polufinalu, a na vama je da odaberete Telemach potez dana:

  1. Ovo je razlog zašto je Gidsel njihov najbolji strijelac

2. Landin pokazao zašto je jedan od najboljih

3. Wolff brani čisti zicer Jakobsena

Ne zaboravite, tijekom svake naše emisije 'Vrijeme je za rukomet' imate priliku glasati za Telemach potez dana. Skenirajte QR kod na ekranu i odaberite tko vas je od rukometaša najviše oduševio.

Također, sudjelujte u kreativnom natječaju Uhvati loptu, osvoji Telemach prvenstvo te 29. siječnja budi ponosni vlasnik QLED televizora i 1 godine besplatne pretplate na EON TV. 

Sadržaj nastao u suradnji s RTL native timom i Telemach Hrvatska!

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama