DOBAR SAN /

Trener Mađarske prespavao odlučujuću utakmicu: 'Saznao sam od kondicijskog trenera'

Image

Portugal je izgubio od Švedske i ispao iz svojih kombinacija.

23.1.2023.
16:26
VOYO logo

Fantastična priča dolazi iz Mađarske, gdje tamošnja rukometna zajednica slavi prolazak u četvrtfinale Svjetskog prvenstva 2023. Mađari su s tri pobjede i dva poraza osvojili drugo mjesto u skupini zahvaljujući pobjedi nad Islandom u izravnom dvoboju nakon velikog preokreta. Švedska je pobjedom nad Portugalom 32:30 izbacila Pereirinu momčad iz kombinacija za prolazak dalje.

I dok su novinari uspjeli dobiti reakcije igrača nakon utakmice Švedske i Portugala, izborniku Mađarske, Chemi Rodríguezu nije bilo lako. Navodno je prespavao dvoboj u kojem se odlučivala sudbina njegove momčadi. Na takvo novinarsko pitanje odgovorio je:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pokušavao sam. Nisam gledao utakmicu. Saznao sam od našeg kondicijskog trenera Torda koji je došao u moju sobu i rekao da smo u četvrtfinalu. Naše utakmice su bile toliko stresne da se nisam želio još više opterećivati ​​gledajući druge. Svaka čast momci. Plasirali smo se na kvalifikacijski turnir za Olimpijske igre, ali čeka nas sljedeća utakmica. Igrat ćemo hrabro i pokušati nastaviti u istom smjeru. Dat ćemo sve od sebe da dođemo do polufinala. Ne smijemo sami sebi postavljati granice, to sam već rekao" - zaključio je svoju uspavanu bajku Čema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Kuća Kardashian
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo