NE PROPUSTITE / Slavko Goluža u Fresh Start podcastu: 'Svi navijamo za našu Hrvatsku!'

thumbnail

Nakon Domagoja Duvnjaka u RTL-ov podcast Fresh start stiže Slavko Goluža. Nagrađivani rukometaš, bivši izbornik te odnedavno trener PPD-a Zagreb s našom novinarkom i voditeljicom Ivonom Hemen razgovarao je o prošlosti, sadašnjosti i budućnosti hrvatskog rukometa.

20.1.2023.
10:43

Kao izbornik s puno utakmica u rukama, Goluža je komentirao pomladak u reprezentaciji Hrvatske, ali i kako nekadašnji rukometni favoriti više nisu u vrhu te kako je došlo do toga da su ih svrgnule reprezentacije poput Portugala i Egipta.

Slavko Goluža je otkrio je li strog kao trener i što misli o tome da u sadašnjem sastavu reprezentacije ima dosta igrača iz Zagreba, pa tako i nekih iz njegovog PPD-a. "Ja sam im rekao, moj telefon je otvoren, prije svega ja sam vama na raspolaganju za sve što se događa", kazao je iskusni trener te dodao kako njegov posao ne završava nakon treninga.

A više o tome, njegovim razmišljanjima i transformaciji rukometa tijekom proteklih 20 godina te novim igračima, pogledajte u drugoj epizodi Fresh Start podcasta ovog petka na YouTube kanalu RTL-a!

Image
SVI IMAJU ŠANSU /

Gledajte Fresh Start podcast, u natječaju dijelimo 10 poklon bonova u vrijednosti od 135 eura u Lidlu!

Image
SVI IMAJU ŠANSU /

Gledajte Fresh Start podcast, u natječaju dijelimo 10 poklon bonova u vrijednosti od 135 eura u Lidlu!

Osim toga,  proslavljeni rukometni trener je za Ivonu Hemen, ali i gledatelje podcasta, 'smiksao' svoj smoothie pa će svima kojima treba zdrav prijedlog, ali i dobar jutarnji fresh start, njegova najdraža kombinacija voća s malo egzotike zasigurno biti dobra inspiracija. Osim toga,  proslavljeni rukometni trener je za Ivonu Hemen, ali i gledatelje podcasta, 'smiksao' svoj smoothie pa će svima kojima treba zdrav prijedlog, ali i dobar jutarnji fresh start, njegova najdraža kombinacija voća s malo egzotike zasigurno biti dobra inspiracija.

Fresh Start podcast, koji je nastao u suradnji s partnerom Lidlom, gledateljima donosi i bogate nagrade, a u svakoj epizodi 10 gledatelja ima priliku osvojiti Lidlov poklon-bon u vrijednosti od 135 eura!

Stoga ne propustite drugu epizodu s proslavljenim rukometašem i trenerom Slavkom na našem YouTube kanalu ovog petka!

Trag divljači
Laži sa mnon
Superstar
Život na vagi
90 dana: Životi samaca
default_cta
Darcey & Stacey
Ljubav je na selu
Ekstremne sestre
Ljubav u divljini
Britain's Got Talent
default_cta