EKSKLUZIVNO / Domagoj Duvnjak u Fresh Start podcastu: 'Utakmica s Egiptom za nas je kao finale'

Image

Jedan od najuspješnijih domaćih rukometaša,reprezentativac Domagoj Duvnjak, u Fresh start podcastu otkrio je brojne detalje iz svoje sportske karijere, razmišljanja o ovom Svjetskom prvenstvu, ali i neke zanimljive detalje iz privatnog života.

13.1.2023.
15:59

Domagoj Duvnjak u podcastu je prokomentirao i prvu utakmicu hrvatske reprezentacije koju gledamo večeras na programu RTL-a: "Ja sam rekao da je prva naša utakmica s Egiptom kao finale". Otkrio je i koga smatra favoritima prvenstva.

"Danska i Švedska su veći favoriti od nas", rekao je Duvnjak iskreno te dodao: "Ja se nadam da ćemo mi biti ta ekipa koja će iznenaditi na ovom prvenstvu".

Kratko prije početka Svjetskog prvenstva u rukometu Domagoj Duvnjak u Fresh Start podcastu s našom novinarkom Ivonom Hemen prošao je kroz najsočnija sportska pitanja, a malo se dotaknuo i privatnog života te bogate obiteljske rukometne karijere.

Kako su na njega utjecali otac i stric, obojica profesionalni rukometaši te treneri, o čemu se priča za njihovim obiteljskim stolom, koliko je važan faktor i potpora sinčića te brojne druge zanimljivosti, pogledajte u našem podcastu.

Fresh Start u Lidlu

Osim toga, u podcastu se krije i odgovor na ovotjedno nagradno pitanje, a 10 gledatelja može osvojiti poklon-bon u vrijednosti od 135 eura za svoj fresh start u Lidlu!

Ovotjedno pitanje je:                                                                                                                                  

Tko Domagoju Duvnjaku priprema njegov smoothie za fresh start?

Pogledajte podcast u članku u nastavku te odgovorite na ovotjedno pitanje:

Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta