NIJE MU OVO TREBALO / S krivim narodom si se zakačio: Hrvati zasuli Gidselov profil komentarima, ovaj ih isključio

Image

Pri rezultatu 6:5 za Hrvatsku naši su reprezentativci ostali s igračem manje, a odmah u idućem napadu je Domagoj Duvnjak je nezgodno startao na Gidsela. Zvijezda Danske prvo se malo teatralno valjala što je izazvalo šaljivu reakciju Nikše Kaleba, a onda je pomalo bahato odbio ruku pomirenja koju mu je Duvnjak ponudio.

20.1.2023.
17:16
VOYO logo

Hrvatski rukometaši su u iznimno bitnoj utakmici protiv Danske u drugom krugu Svjetskog prvenstva remizirali s rezultatom 32-32. Naši Kauboji su vodili gotovo cijelu utakmicu i bili jako blizu osvajanja dva boda.

Hrvatska 5-1 obrana bila je vrlo dobra, a Danci nisu nalazili rješenje pa su većinu utakmice napadali s igračem više u polju, odnosno bez vratara. Utakmicu su obilježile i neke nesuglasice na terenu i dosta isključenja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trenutak koji je obilježio utakmicu bio je taj kada je Domagoj Duvnjak startao na Mathiasa Gidsela i udario ga šakom u vrat. Danac je na to vrlo ružno reagirao i nije htio Duvnjaku pružiti ruku pomirenja. Kasnije je izjavio kako to nije prvi put da je Duvnjak na njega startao na ovaj način.

Hrvati nisu dobro prihvatili ovakvo ponašanje mlade danske zvijezde. Posljednju Gidselovu objavu na Instagramu zasuli su komentarima i naljutili mladog Danca do te mjere da je izbrisao sve komentare i isključio mogućnost daljnjeg komentiranja. Izgleda kako se Gidsel nije zamjerio samo Duvnjaku i rukometašima nego svim Hrvatima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo