BRZO SU SE OGLASILI / Poraz Hrvatske glasno odjeknuo u medijima u regiji: Srpski portal Kauboje nazvao Vatrenima

Image

Nakon dana odmora, Horvatove izabranike u nedelju (20.30 sati) očekuje dvoboj protiv reprezentacije SAD-a koja je u petak ostvarila povijesnu, prvu pobjedu na svjetskim prvenstvima svladavši Maroko sa 28-27.

13.1.2023.
23:05
VOYO logo

Hrvatska muška rukometna reprezentacija doživjela je u petak jedan od najtežih poraza na otvaranju velikih natjecanja izgubivši od Egipta 22-31 (12-16) u prvoj utakmici na Svjetskom prvenstvu u Švedskoj i Poljskoj, odigranoj u Husqvarna Gardenu u Jönköpingu.

Marin Šipić je s pet pogodaka bio najbolji strijelac Hrvatske, a po četiri pogotka postigli su Ivan Martinović, Igor Karačić i Filip Glavaš. Vratari su zajedno imali pet obrana, četiri Dino Slavić, a jednu Dominik Kuzmanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kod Egipćana je sa sedam pogodaka prednjačio Mohsen Mahmoud, a po pet golova postigli su Yehia Elderaa i Ali Mohamed. Vratar Karim Hendawy je uz 10 obrana postigao i jedan pogodak.

Težak poraz Hrvatske odjeknuo je i u medijima u regiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Egipat ugasio Vatrene", piše srpski Kurir koji je očigledno pomiješao rukometnu i nogometnu reprezentaciju, a Informer se nadovezao s naslovom "Hrvati poniženi i posramljeni, Egipatski Faraoni se igrali s Kaubojima". Sport.ba piše sljedeće: "Rukometaši Hrvatske doživjeli debakl", dok Bljesak.info piše "Egipćani razmontirali hrvatsku obranu". Telegraf piše: "Hrvatska doživjela debakl na startu Svjetskog prvenstva: Egipćani razbili 'kockaste' s devet razlike". U tekstu nastavljaju o teškom porazu Hrvatske, pišu o obrani koja nije funkcionirala, ali i o napadu koji je bio statičan i neefikasan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo