Play ponuda

DRAGO, JEL' TI DRAGO / Nećete vjerovati što je i gdje je genijalni Vuković radio 9 mjeseci: 'Mnogi su se iznenadili, ali meni je bilo lijepo'

'Radio sam u posljednjih 9 mjeseci na recepciji u hotelu. Mnogi su se iznenadili, ali meni je bilo lijepo. 800 kuna mi je najveća napojnica'

13.1.2023.
19:54
Play ponuda

Olimpijski pobjednik iz 2004. Drago Vuković u petak je na početku emisije "Vrijeme je za rukomet" otkrio kako je u 9 mjeseci radio na recepciji u hotelu. Da, dobro ste pročitali. Na recepciji u hotelu. I naš Drago uživao je u tome, a dobio je i izdašnu napojnicu jednom. "Drago, što se promijenilo u posljednjih godinu dana u tvom životu?"

Image
EGIPAT - HRVATSKA 31-22 /

Egipćani očitali rukometnu lekciju našima: Bolan poraz na startu 28. SP-a

Image
EGIPAT - HRVATSKA 31-22 /

Egipćani očitali rukometnu lekciju našima: Bolan poraz na startu 28. SP-a

"Radio sam 9 mjeseci na recepciji u hotelu. Mnogi su se iznenadili, ali meni je bilo lijepo i hvala svim kolegama, šefici. Bilo je iskreno čudno ljudima vidjeti da guram kofere na Rivi. Čak ne jedan Nijemac prepoznao koji je igrao rukomet ne tako na visokom nivou. To me baš iznenadilo. 800 kuna mi je najveća napojnica. Šokirao me čovjek. Platio sam porez naravno. Bilo je lijepo, ali povukao sam se i sad sam na Perinoj akademiji, to me više raduje", kazao je Marku Vargeku naš junak Drago Vuković.

Svjetsko rukometno prvenstvo koje će se igrati u Švedskoj i Poljskoj na rasporedu je od 11. do 29. siječnja, a više od pedeset napetih i atraktivnih utakmica gledatelji će moći pratiti na glavnom kanalu RTL-a, zatim na kanalu RTL2 te online platformi PLAY. Utakmica Hrvatske i Egipta počinje u 21.30.

Play ponuda
Play ponuda