'FAIR PLAY' NA ENGLESKI NAČIN / Rooney Portugalcima poželio "sve najgore“

Image

Napadač engelske reprezentacije bi volio da se Portugalci ne plasiraju na SP 2010. godine. Tvrdi da su se oni također radovali kada Engleska nije prošla kvalifikacije za EP 2008. godine.

9.10.2009.
13:46
VOYO logo

LONDON - Napadač engleske nogometne reprezentacije i Manchester Uniteda Wayne Rooney poželio je reprezentaciji Portugala neuspjeh u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2010. godine u Južnoafričkoj Republici.

"Bilo bi sjajno kada bi Portugal ispao. Na posljednja dva velika natjecanja, na SP-u  u Njemačkoj 2006. i na EP-u dvije godine ranije upravo su nas oni izbacili s turnira. Također, kada smo propustili EP 2008. godine mnogo se Portugalaca tome radovalo," kazao je Rooney koji je na SP-u u Njemačkoj u susretu protiv Portugala dobio crveni karton.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Engleska se već plasirala na SP i nema više nikakvih briga, dok je Portugal u vrlo teškoj situaciji. Trenutačno je na trećem mjestu u skupini 1 sa 13 bodova, dva manje od Švedske na drugom mjestu i pet bodova manje od lidera Danske. Identičan broj bodova kao Portugal ima i Mađarska, pa čak četiri reprezentacije mogu do prva dva mjesta u skupini.

Do konca kvalifikacija Portugal očekuju još dvije domaće utakmice, u subotu Mađarska, a četiri dana kasnije Malta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rooneyjevu izjavu komentirao je i njegov bivši suigrače iz Manchester Uniteda, Portugalac Ronaldo. "U protugalskoj reprezentaciji Rooney ima puno prijatelja i siguran sam da se šalio", rekao je Ronaldo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo