ENGLEZI ODAHNULI / Rooney lakše ozlijedio ligamente

Image

U petak će se znati koliko će igrač izbivati s travnjaka. Sigurno će propustiti subotnji sraz sa Chelseajem, uzvrat LP s Bayernom, a i utakmicu sa Cityjem 17. travnja.

1.4.2010.
15:42
VOYO logo

Trenutačno najbolji engleski nogometaš, napadač Manchester Uniteda Wayne Rooney (24) zadobio je tek lakše oštećenje ligamenata desnog gležnja desne noge u prvom dvoboju četvrtfinala Lige prvaka protiv Bayerna u utorak u Muenchenu, objavio je Manchester United na svojoj službenoj internetskoj stranici.

"Sretni smo što se ne radi o lomu. Rendgenske snimke pokazuju tek lakše oštećenje ligamenata", rekao je glasnogovornik Manchester Uniteda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Manager "Crvenih vragova" Alex Ferguson će u petak objaviti koliko utakmica će Rooney morati propustiti zbog ove ozljede. Sigurno je da će propustiti subotnji možda i odlučujući prvenstveni dvoboj protiv Chelseaja, te uzvratni četvrtfinalni ogled Lige prvaka protiv Bayerna u srijedu, a upitan je njegov nastup u gradskom obračunu protiv Manchester Cityja 17. ovog mjeseca.

I dok će Rooney morati propustiti najvažnije utakmice klupske sezone, trebao bi biti spreman za nastup za reprezentaciju na Svjetskom prvenstvu u Južnoafričkoj Republici (11. lipnja - 11. srpnja).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rooney se ozlijedio u posljednjim trenucima prvog susreta četvrtfinala Lige prvaka protiv Bayerna tek nekoliko sekundi prije no što je Ivica Olić postigao pobjednički pogodak za Bavarce.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo