TKO SE NIJE SKRIO..... / Rooney kriomice pio pivo

Kamere su uhvatile zvijezdu Manchester Uniteda kako kriomice pije pivo u svojoj loži na Old Traffordu. Napadač je definitvo otpao za uzvratnu utakmicu LP s Bayernom.

6.4.2010.
12:55
VOYO logo

LONDON - Ozlijeđenog napadača Manchester Uniteda Waynea Rooneyja kamere su tijekom derbija s Chelseajem uhvatile kako kriomice u svojoj loži na Old Traffordu pije pivo.

S obzirom na to da je njegov Manchester na domaćem terenu poražen rezultatom 2:1, Rooney je možda i imao razloga za to da tugu utopi u malo alkohola. No, sigurno mu nije bilo drago što je njegove trenutke opuštanja mogla vidjeti cijela Engleska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zvijezdu Manchester Uniteda je ozljeda zgloba, koju je zaradio u prvoj četvrtfinalnoj utakmici Lige prvaka s Bayernom, na neko vrijeme udaljila od terena.

Iako se u ponedjeljak pojavila informacija da bi u srijedu mogao zaigrati na Old Traffordu u uzvratnoj utakmici protiv Bavaraca, koji ima prednost 2:1, Rooney neće biti niti na klupi Uniteda. Menadžer Ferguson ne želi riskirati s nedovoljno oporavljenim igračem, koji bi mogao istrčati na travnjak za prvenstvenu utakmicu u gradskom srazu s Manchester Cityjem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo