POVRATAK VELIKANA / Ronaldo zaigrao za Corinthians

Image

Bivši najbolji igrač svijeta odigrao je posljednjih 27 minuta u 2-0 pobjedi protiv Itumbiare u kup utakmici.

5.3.2009.
17:00
VOYO logo

Brazilski nogometaš Ronaldo, nekad najbolji igrač svijeta, u srijedu navečer odigrao je prvu službenu utakmicu nakon jedne godine i 19 dana pauze. U Kup utakmici protiv Itumbiare, koju je njegov Corinthians kao gost dobio s 2-0, Ronaldo je odigrao posljednjih 27 minuta i ostavio dobar dojam. I sam Ronaldo zadoboljan je svojim debitantskim nastupom za Corinthians.

"Bio sam jako uzbuđen. Sjajan je osjaćaj biti ponovo na terenu - rekao je Ronaldo, koji je tešku ozljedu koljena zaradio 13. veljače prošle godine kao igrač Milana u utakmici protiv Livorna. Nekoliko mi je stvari prolazilo kroz glavu. Puno toga sam prošao prošle godine i bila je to jako komplicirana ozljeda. Puno sam razmišljao o tome hoću li se uopće vratiti nogometu, prije nego li sam došao u Corinthians nastaviti svoju bitku", priznao je Ronaldo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trostruki najbolji nogometaš svijeta u izboru FIFA-e potpisao je za Corinthians u prosincu prošle godine. Iako je njegovo koljeno sada zdravo, trebat će još puno napornog rada za povratak u staru formu. Unatoč tomu, po najavama Corinthiansa Ronaldo bi tijekom vikenda trebao odigrati i prvu utakmicu od prve minute. Suparnik Corinthiansa je Palmeiras u velikom Paulista derbiju. Utakmica je to 12. kola Paulista prvenstva. Palmeiras je prvi sa 28 bodova, dok Corinthians ima tri manje. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo