DOČEK U LIMI /

Ronaldo će biti sretan kad čuje što su napravili Messiju

Image
Foto: 101greatgoals.com

Najbolji igrač Reala se požalio da je nesretan pa mu je uprava 'Kraljevskog kluba' odmah najavila povećanje primanja. Raspoloženje će mu sigurno popraviti vijesti iz Perua, gdje je priređen zanimljiv doček njegovom 'vječitom' suparniku.

11.9.2012.
11:31
101greatgoals.com
VOYO logo

Cristiano Ronaldo je posljednjih dana i tjedana - nesretan. Ljudi u Realu znaju zašto pa su zato i poduzeli određene korake. Najavili su povećanje plaće svojem najboljem igraču iako 'Kiki' cijelo vrijeme tvrdi da njegovo nezadovoljstvo nema nikakve veze s novcem.

Raspoloženje će mu možda malo popraviti vijesti iz Perua gdje su domaći navijači priredili zanimljiv doček Ronaldovom 'vječitom' suparniku Lionelu Messi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Argentina je doputovala u Limu za kvalfikacijsku utakmicu protiv Perua (utorak navečer), a domaći navijači su već na aerodrom Messiju jasno dali do znanja da nisu njegovi obožavatelji.

Nekoliko stotina skiandiralo je Argentincu: 'Cristiano, Cristiano', no to nije nimalo dirnulo najboljeg nogometaša današnjice koji će odgovoriti na utakmici i pokušati zabiti pogodak i u sedmom uzastopnom nastupu za Gaučose.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U posljednjih šest utakmica u dresu Argentine Messi je zabio fantastičnih 10 golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo
Još iz rubrike