GLOBALNO PRIZNANJE / Riječki serviseri suvereno potukli konkurenciju

Image

U međunarodnoj konkurenciji od preko 600 radionica tim iz Rijeke zauzeo je prvo mjesto na pobjedničkom postolju međunarodnog natjecanja za titulu najbolje servisne radionice u 2012. - 'MAN Service Quality Award 2012'.

11.10.2012.
8:00
VOYO logo

Na drugo mjesto plasirao se MAN Servicebetrieb Dillenburg iz Njemačke, a rezultat za treće mjesto imao je Petschl Werkstätten Betriebs GmbH iz Austrije. Izvrsno znanje pokazao je i tim Auto Hrvatska PSC Split koji je kroz izlučna natjecanja ušao u skupinu od 18 finalista.

MAN Truck and Bus AG dodjeljuje "MAN ServiceQualityAward" od 2010. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cilj natjecanja je povećanje znanja servisera, poticanje izvrsnost u kvaliteti usluge i povećanje zadovoljstva korisnika.. Ove godine za nagradu je konkuriralo više od 600 timova iz šest prodajnih regija. U završnici je nastupilo 18 timova iz Njemačke, Rusije, Iraka, Ujedinjenih Arapskih Emirata, Francuske, Belgije, Ukrajine, Španjolske, Češke i Slovačke. Mala Hrvatska imala je impresivnu zastupljenost s dvije radionice iz regionalnih prodajno-servisnih centara u Rijeci i Splitu.

Od 2010., na SQA natjecanju sudjelovalo je više od 5.000 servisera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovogodišnje provjere znanja počele su u ožujku. Timovi s najboljim rezultatima u sva četiri kruga kvalifikacijskih natjecanja pozvani su 20. rujna 2012. na finale održano za vrijeme sajma IAA Nutzfahrzeuge u Hannoveru. Za rješavanje svih šest zadataka u završnici trebalo je teoretsko znanje o dokupu jamstva, održavanju, originalnim dijelovima i standardnim procedurama te praktično poznavanje dijagnosticiranja i otklanjanja kvarova na kamionima i autobusima.

Svaki tim ima četiri člana. IvanBorić, član pobjedničkog tima i direktor regije Primorje u Auto Hrvatska Prodajno servisni centri d.o.o rekao nam je: "Oduševljeni smo rezultatom. Članovi ekipe bave se različitim disciplinama. Imamo specijalistička znanja i vještine koji se izvrsno dopunjuju. U našoj maloj reprezentaciji bili su Marijan Barac, Luka Stradiot, Vedran Valentić i moja malenkost, a cijelo vrijeme trudili smo se biti dostojni predstavnici svih zaposlenika iz PSC Rijeka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovom prigodom čestitam i ekipi PSC-a Split koja je prolazom u finale potvrdila certificiranu kvalitetu ovlaštene MAN-ove mreže u Hrvatskoj'. Tri top ekipe nagrađene su avanturističkim putovanjem u Oman. 'S nestrpljenjem ga očekujemo' priznali su najkvalitetniji serviseri na svijetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Bellator Dublin
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo