ZALJUBLJEN U HRVATA / Redknapp traži bolji ugovor za Modrića

Image

Time je menadžer poručio da se ne želi odreći usluga hrvatskog reprezentativca, najboljeg nogometaša Tottenhama.

26.8.2009.
15:39
VOYO logo

Menadžer Tottenhama Harry Redknapp prekinuo je sva naklapanja o možebitnom prelasku svog najboljeg nogometa˙a Luke Modrića u redove  
Manchester Uniteda. U razgovoru za Daily Mirror trener koji je doveo Tottenham do tri startne pobjede u prvenstvu rekao je:

"Da sam ja vlasnik kluba, danas bi Modriću dao bolji ugovor i još ga čvršće vezao za Tottenham. Zatražit ću od vlasnika Daniela Levyja da mu     
podeblja ugovor. Moramo zaštiti Modrića od Manchester Uniteda i sličnih".    

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istovremeno, dok se Redknapp nikako ne želi odreći usluga našeg veznjaka, na izlaznim vratima kluba je ruski napadač Roman Pavljučenko koji nije zadovoljan dobivenom minutažom. 

"Želim da me Tottenham proda, želim se maknuti iz kluba", rekao je Rus za The Sun, a kao i dalje jako zainteresirani kupac se spominje talijanska Roma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odlaskom Pavljučenka, Tottenham bi mogao posegnuti za kupnjom novog napadača, a mediji špekuliraju da bi to mogao biti Mario Mandžukić. Spursi su već pokazali interes za Mandžu, a u Dinamu bi ga pustili za odgovarajuću cijenu koja nije ispod 15 milijuna eura što su Mamići jasno dali do znanja Werderu kad je želio dovesti modrog napadača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo