čeka ga zanimljivo ljeto / Rebić pred transferom karijere? Tottenham već opako 'zagrizao', a luduju i navijači s Old Trafforda!

Image
Foto: AP Images

Već su počele medijske špekulacije o Rebićevom odlasku u neki od većih klubova - no Eintracht krilnog napadača Hrvatske ne želi pustiti za manje od 40 milijuna eura

23.6.2018.
16:52
AP Images
VOYO logo

Fantastična forma koju je hrvatski reprezentativac i član Eintrachta iz Frankfurta Ante Rebić pokazao u dosadašnja dva kola mogla bi mu se itekako isplatiti na klupskoj razini. 

Rebić je protiv Nigerije bio jedan od najopasnijih igrača na terenu, a slično se ponovilo i protiv Argentine, kada je Rebić zahvaljujući požrtvovnosti i velikoj trci dočekao pogrešku Willyja Caballera i 'načeo' gaučose. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Već su počele medijske špekulacije o Rebićevom odlasku u neki od većih klubova - no Eintracht krilnog napadača Hrvatske ne želi pustiti za manje od 40 milijuna eura. 

Tako je jučer ugledni britanski dnevnik The Sun donio priču kako je za Rebića opasno 'zagrizao' Tottenham, a na Twitteru su se mahom oglasili navijači Manchester Uniteda, koji se boje da im veliki konkurent iz Premiershipa ne otme plijen. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mourinho, molim te dovedi Rebića, čovjek je zvijer!", napisao je jedan na Twitteru. 

"Manchester, kupite Rebića. Molim te Jose!!!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"JOSE MOURINHO!!! Dovedi Rebića! Bolji je od Perišića, godine su na njegovoj strani, nevjerojatno je koliki je čovjek radnik na terenu", samo su neki od uzvika navijača na društvenim mrežama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo