HOĆE LI IM SE POZLATITI? / Real sprema još jedan spektakularan transfer!

Image
Foto: PIXSELL

Mourinho ne bi imao ništa protiv da u svojoj svlačionici vidi sjajnog napadača kakav Ibrahimović svakako jest, a ne bi bilo potrebe ni za posebnim upoznavanjem jer su obojica u sezoni 2008./09. bili na platnoj listi milanskog Intera.

30.4.2012.
20:49
PIXSELL
VOYO logo

Španjolski internetski portal El Confidencial donio je u ponedjeljak vijest sa prizvukom senzacije: Real Madrid želi kupiti ZlatanaIbrahimovića! Španjolci tvrde kako je švedski reprezentativac izrazio želju za odlaskom iz Milana, a o svemu je detaljno obavijestio i svog nekadašnjeg trenera Josea Mourinha.

Portugalac ne bi imao ništa protiv da u svojoj svlačionici vidi sjajnog napadača kakav Ibrahimović svakako jest, a ne bi bilo potrebe ni za posebnim upoznavanjem jer su obojica u sezoni 2008./09. bili na platnoj listi milanskog Intera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

El Confidencial također dodaje kako je sada sve na čelnicima Reala i Milana, točnije, na milijunima eura potrebnima za realizaciju transfera.

Zlatan Ibrahimović ove je sezone u dresu Milana u svim natjecanjima postigao 33 gola u 41 utakmici, a dodao je i 14 asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo