LIGA PRVAKA / Real i Schalke u polufinalu?

Image

Real i Schalke napravili su veliki korak ka plasmanu u polufinale Lige prvaka. Real je na svom Santiago Bernabeu pobijedio Tottenham 4:0, dok je Schalke na San Siru senzacionalno sa 5:2 svladao branitelja naslova Inter iz Milana.

5.4.2011.
21:28
VOYO logo

U prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka madridski Real je na svom stadionu Santiago Bernabeu svladao Tottenham Hotspur sa 4:0.

Prva dva gola postigao je Emmanuel Adebayor u 4. i 57. minuti susreta, na 3:0 povisio je Angel Di Maria u 72., da bi konačnih 4:0 postavio Cristiano Ronaldo u 87. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Luka Modrić i Vedran Ćorluka igrali su za Tottenham. Modrić je na terenu proveo čitavu utakmicu, dok je Ćorluka izašao u 79. minuti zbog ozljede desnog gležnja. Niko Kranjčar svih je 90 minuta ostao na klupi Tottenhama. Tottenham je od 15. minute bio s igračem manje nakon isključenja Petera Croucha.

U drugoj utakmici večeri Schalke je na San Siru senzacionalno sa 5:2 svladao branitelja naslova Inter iz Milana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inter je pvoeo golom Dejana Stankovića već u 1. minuti susreta, na 1:1 je u 17. izjednačio Joel Matip. Novo vodstvo Interu donio je Diego Milito u 34. minuti, a na odmor se otišlo rezultatom 2:2 kojega je u 40. postavio Edu.

U drugom poluvremenu Inter je doživio pravu katastrofu primivši tri pogotka, te ostavši bez isključenog Cristoana Chivua. Golove za njemački sastav postigli su Raul u 53., Ranocchia autogolom u 57., te Edu svojim drugim pogotkom u 75. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo