RAKITIĆ OTKRIO ŠTO JE RADIO DOK SU VATRENI IGRALI PROTIV WALESA I TUNISA: / Navijači odmah pokrenuli kampanju protiv njega

Image
Foto: Instagram

Hrvatski reprezentativac nije bio na posljednjem okupljanju

12.6.2019.
13:17
Instagram
VOYO logo

Zajednički smo donijeli odluku da Rakitić neće biti dio ove akcije. Imao je problema sa zadnjom ložom, to se ponovilo u finalu Kupa kralja i ne bi bio spreman za Wales te neće konkurirati ni za Tunis. Vjerujem u sve igrače koji su na popisu, mogu ga kvalitetno zamijeniti. Tim riječima izbornik ZlatkoDalić obrazložio izostanak dokapetana Vatrenih s posljednjeg okupljanja.

Veznjak Barcelone tako je Hrvatsku zamijenio Dubaijem, gdje je otišao na odmor s obitelji. Objavio je mnoštvo fotografija na svom Instagramu te je tim putem otkrio ljepote destinacije u kojoj provodi slobodne dane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

#Rakiticout

Njegove objave komentarima su zasuli prvenstveno navijači Barcelone. Nezadovoljni načinom kako je njihov omiljeni klub ispao u polufinali Lige prvaka i porazom u finalu Kupa kralja pokrenuli su kampanju #rakiticout.

Njega, naime, doživljavaju kao jednog od najvećih krivaca za lošu završnicu sezone zbog čega traže njegov odlazak. Klupska budućnost mu je ionako pod znakom upitnika nakon što mu je vodstvo već gotovo godinu dana odbija dati novi ugovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo