RAD, RED I DISCIPLINA / Prosinečki na prvom treningu

Image

Prosinečki je u ponedjeljak odradio svoj prvi trening s Crvenom Zvezdom. Na prozivci su se pojavila 33 igrača.

10.1.2011.
12:51
VOYO logo

BEOGRAD - Nogometaši Crvene zvezde počeli su u ponedjeljak u Beogradu pripreme za proljetni dio prvenstva, a na na prvoj prozivci novog trenera Roberta Prosinečkog pojavila su se 33 igrača.

"Poruka je svaki puta ista, rad, red i disciplina", kazao je Prosinečki novinarima odgovarajući na pitanje što je rekao nogometašima na prvom sastanku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Za mene je ovo sada najlakši dio posla. Važno je da smo počeli raditi, a u ovom dijelu priprema je najvažnija tjelesna sprema igrača. Svi igrači dobit će prigodu da se nametnu i upoznaju s mojom vizijom igre. Neće im biti lako, jer ja tražim naporan rad, ali verujem u svoje igrače, jer su svi oni nogometaši Crvene zvezde", kazao je Prosinečki.

Prosinečki bi mogao računati i na dva nogometaša bratislavskog Slovana Marija Božića i Kornela Salate o čijem prelasku uprava Zvezde pregovara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Do polaska na pripreme u Budvi, gdje odlazimo 17. siječnja, ekipa bi trebala biti kompletirana", kazao je sportski direktor Ivan Adžić. Po njegovim riječima Zvezda će u Budvi trenirati do 27. siječnja, nakon čega slijedi drugi dio priprema koji se planira održati u turskoj Antaliji.

Predsjednik Zvezde Vladan Lukić igračima je poželio da ih zaobiđu ozljede kako bi mogli spremno dočekati drugi dio sezone u kojem će crveno-bijeli pokušati nadoknaditi zaostatak od pet bodova za vječitim rivalom Partizanom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi trening Zvezde sa Prosinečkim bio je otvoren za javnost prvih 20 minuta, a na pomoćnom terenu kluba bilo je oko 100 osoba, među kojima nekoliko desetina navijača te brojne novinarske ekipe iz Srbije i Hrvatske. Robertova očekivanja od igrača pogledajte u priloženom videozapisu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo