USKORO ĆE SE SVE ZNATI

PROPADA LI POVRATAK DUDUA U DINAMO? ‘Mislim da je to teška misija, postoje problemi’

Eduardo da Silva nedavnim je intervjuom za Večernji list najavio kako je spreman za povratak u Dinamo.

Njegove riječi bile su veliko iznenađenje za sve nogometne fanove s obzirom na to da bivši Vatreni iza sebe ima niz sudskih procesa sa Zdravkom Mamićem.

DUDU SE VRAĆA U DINAMO!? ‘Spreman sam za razgovor o povratku, a s Mamićem sam praktički sve riješio’

“Nikad nisam rekao da se neću vratiti u Maksimir! Ali ne mogu vam ovoga trenutka reći ni da se sigurno vraćam. Dinamo je moj klub, nikad nisam zatvorio vrata za sobom. Slijedi razdoblje u kojemu me čeka mnogo razgovora, možda i sa čelnicima Dinama”, kazao je prije nekoliko dana Eduardo.

No, u razgovoru za Sportske novosti malo je promijenio priču te je dao do znanja da stvari nisu toliko blizu realizacije.

“Nije to nova priča. Spomenuto je to i na Vukojevićevoj svadbi. Znamo da se moj povratak i ranije spominjao. Ja sam samo rekao da sam otvoren za razgovor i da nisam zatvorio vrata Dinamu. Nikada nisam rekao da je to gotova stvar”, kaže napadač pa nastavlja.

“Mislim da je to teška misija jer to nije baš toliko jednostavno. Ne treba prerano donositi zaključke. Priča se da bi mi Šahtar mogao ponuditi novi ugovor, a ima još upita i ponuda s raznih strana”, poručio je Eduardo.

Napomenuo je da novac nije presudan jer o tome još nisu razgovarali.

“Do kraja godine morat ću odlučiti. U sljedećih mjesec i pol dana doznat će se svi odgovori”, jasan je napadač.

U Dinamo je, inače, došao kao junior iz Brazila 1999. godine i u Maksimiru proveo ukupno osam sezona. Nakon toga igrao je za Arsenal, u kojem je pretrpio tešku ozljedu gležnja, zatim za Šahtar, Flamengo i ponovno za ukrajinski klub.

Povratak na Net.hr