QPR izborio Premierligu / Problemi za Kovača: Kranjčar se opet ozlijedio

Image
Foto: Daniel Hambury/Press Association/PIXSELL

Loša vijest za hrvatsku reprezentaciju je ozljeda Nike Kranjčara koji je zbog bolova u bedrenom mišiću napustio igru u 31. minuti.

24.5.2014.
18:23
Daniel Hambury/Press Association/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Queens Park Rangersa izborili su povratak u Premijerligu svladavši u majstorici na Wembleyu Derby County s 1-0, a loša vijest za hrvatsku reprezentaciju je ozljeda Nike Kranjčara koji je zbog bolova u bedrenom mišiću napustio igru u 31. minuti.

QPR je do plasmana u Premijerligu došao pogotkom veterana Bobbya Zamore u posljednjoj minuti utakmice i to nakon što je Derby County bio bolja momčad i propustio veliki broj prilika. QPR je od 59. minute igrao bez isključenoga Garya O'Neilla i očajnički se branio sve do sjanoj udarca Zamore u 90. minuti majstorice. QPR je lani ispao iz Premijerlige, a tek je 17. klub u povijesti koji se odmah uspio vratiti u elitno društvo, dok je taj uspjeh u financijskom smislu vrijedan više od 80 milijuna funti po Deloitteu. Po tome je majstorica za plasman u Premijerligu po ukupnoj financijskoj nagradi bogatija i od finala Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Derby County, prvak Engleske iz 1972. i 1975. zadnji puta je bio u najjačem razredu 2008. godine. Poraz od QPR vjerojatno znači i otkaz trenerui Steveu McLarenu, dok neki engleski mediji tvrde da će klub preuzeti bivši izbornik hrvatske reprezentacije Igor Štimac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo