NAVIJAČI U NEVJERICI /

Prerano su počeli slaviti: Očajni Englezi u suzama nakon poraza

Image
Foto: AP

Potpuni kaos je zavladao deset minuta prije kraja produžetka kada je "Super Mario" zabio za 2-1

11.7.2018.
23:05
AP
VOYO logo

Čarobna ruska priča hrvatske reprezentacije se nastavila i u Moskvi i po prvi put u povijesti 'Vatreni' će igrati u finalu svjetskog prvenstva.

Teško je opisati ludilo koje je nastalo na tribinama Lužnikija kada je turski sudac Cuneyet Cakir u 120. minuti svirao kraj. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Englezi u suzama

Image

Englezi u suzama

Vikalo se, skakalo, plakalo nakon još jedne šokante večeri koja je i treći put uzastopce završila hrvatskim slavljem.

Okršaj 'Vatrenih' i 'Gordog Albiona' na moskovskom stadionu Lužnjiki odigran je u sjajnoj atmosferi pred 78.011 gledatelja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

>> Prva reakcija Zlatka Dalića nakon prolaska u finale: 'Igrači nisu normalni, napravili su čudo'

Bio je to pravi spektakl na terenu, ali i na tribinama. Navijača je bilo podjednako, po desetak tisuća na svakoj strani. Nažalost, rani pogodak engleske vrste šokirao je hrvatske navijače i u prvom poluvremenu Englezi su vodili i na tribinama.

"Football's Coming Home,  it's coming home," pjevali su Englezi koji su u tom trenutku prvi put nakon 1966. barem neko vrijeme u finalu svjetskog prvenstva. 

Srećom, hrvatski navijači, ali i reprezentacija u nastavku su 'probudili'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U boj, u boj za narod svoj," orilo se stadinom. Pjevalo se "Srce vatreno", "Moja domovina," a kako je rastao pritisak naših igrača na terenu, tako su i navijači bili sve glasniji.

Kada je Ivan Perišić u 68. minuti zabio za 1-1 na stadionu je nastala ludnica, naravno, među hrvatskim navijačima, a potpuni kaos je zavladao deset minuta prije kraja produžetka kada je "Super Mario" zabio za 2-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Englezi su za ovo SP spremili posebnu pjesmu "England are in Russia, drinking all your vodka, England's going all the way! Ali, samo do St Peterburga i susreta za broncu.

Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo