PREDSJEDNIKU JE SAD STVARNO DOSTA: / Sljedeće ljeto letjet će glave u Realu

Image
Foto: AFP

Sljedeće ljeto moglo bi proći u znaku dramatičnih promjena za Real, pišu španjolski mediji. Predsjednik kluba Florentino Perez najavio je korjenite promjene, slično kao i 2009.

11.11.2015.
18:17
AFP
VOYO logo

U Realu su već umorni od sebičnosti Cristiana Ronalda, kojeg više zanimaju vlastite statistike nego klupski trofeji. Sad kad je postao najbolji strijelac u povijesti kluba, Portugalac je ispunio svoju misiju, a Perez bi ga se rado riješio. Real je imao Ronalda u najboljim godinama, možda je stiglo vrijeme za rastanak.

Ramos, Modrić, Rodriguez i Bale okosnica momčadi

Također, Madriđani nimalo blagonaklono ne gledaju na nestašluke Karima Benzeme izvan terena. Dok mu se još moglo progledati kroz prste zbog prebrze vožnje, ucjenjivanje suigrača snimkom seksa, donijelo je francuskom napadaču "crveni karton" u Realu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U središtu novog Reala bio bi Gareth Bale, Luka Modrić uživa veliko povjerenje u klubu, tu su još JamesRodriguez i Sergio Ramos kao okosnica momčadi.

Prva meta Reala bit će Robert Lewandowski, pitanje je koliko je Bayern voljan pustiti svog najboljeg strijelca koji je neumoljivo trpa ove sezone. Real računa i na povratak svog bivšeg igrača Alvara Morate.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Koliko god Keylor Navas dobro branio ove sezone, Real još nije odustao od Unitedovog vratara Davida De Gee, ali neće biti pod pritiskom kao i na početku ove sezone. Kostarikanac je pokazao kao pouzdan vratar.

Veratti, Hazard...

Kraljevski klub cilja i na Marca Verattija, koji bi mogao postati slobodan igrač ukoliko PSG dovede Paula Pogbu. I na kraju, Real je uvijek bio zagrijan za Edena Hazarda, ali Belgijac ove sezone igra puno lošije nego lani, kad je bio proglašen najboljim igračem Premiershipa, a Chelsea osvojio naslov prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U svakom slučaju, u Realovom svlačionici moglo bi biti vrlo prometno...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo