PREDSJEDNIK SPUSTIO ŠPANJOLSKOJ LEGENDI: ´Njegov je transfer bio pravi fijasko´

Legendarni španjolaski vratar Iker Casillas od ove je sezone član portugalskog prvoligaša Porta u kojemu nema pretjerano dobru sezonu i svojim lošim reakcijama je koštao tu ekipu nekoliko pobjeda. Da njegovo dovođenje nije bio dobar potez priznao je i klupski predsjednik Pinto da Costa.

Tridesetčetverogodišnji Casillas ove je sezone potpisao za Porto, nakon što je cijelu dosadašnju karijeru proveo u Real Madridu. Iako se isprva činilo kao izvrstan potez, predsjednik Porta Da Costa sada priznaje da Casillasovo dovođenje nije bilo pametno.

“To je bio pravi fijasko. Neki njegovi nastupi su nas koštali utakmica, prvenstva i prolaza u Ligi prvaka. Njegova plaća je neprihvatljiva za klub i ako otiđe u SAD, a rekli su mi da ga u New York Cityju žele, to bi bio najbolji rasplet”, navodi Da Costine riječi El Confidencial.

Unatoč slabijoj formi u posljednjim sezonama, Casillas je i dalje prvi izbor španjolskog izbornika Del Bosquea te se očekuje da će biti jedinica reprezentacije na nadolazećem Euru. Casillas je do sada za nacionalnu momčad nastupio 165 puta, više nego bilo koji drugi nogometaš.

Povratak na Net.hr