"OPET BIH IGRAO ZA REPKU" / Pranjić za RTL: O svemu sam doznao iz medija!

Slaven Bilić neočekivano je nakon utakmice u Dublinu iz reprezentacije izbacio Danijela Pranjića. Ekipa RTL-a nazvala ga je u Njemačku kako bi čuli njegovu stranu priče.

14.8.2011.
15:07
VOYO logo

Danijel Pranjić se odbio rukovati sa stožerom nakon prijateljske utakmice u Dublinu što je bilo dovoljno izborniku Slavenu Biliću da mu se zahvali na suradnji i potjera ga iz reprezentacije.

Ekipa RTL-a Danas nazvala je Pranjića u Njemačku te s njim obavila telefonski intervju kako bi čuli i njegovu stranu priče.

"Poslije utakmice nisam pružio ruku izborniku i Aljošu Asanoviću. Na kraju mi je Slaven rekao da ću imati neke sankcije. Kasnije sam iz medija saznao da sam izbačen iz reprezentacije", rekao je Pranjić.

Razlog za njegovo negodovanje je navodno taj što mu Bilić nije dao ni naslutiti da neće igrati.

"Očekivao sam da ću igrati u prijateljskoj utakmici, a izbornik mi nije objasnio zašto nisam. Nisam htio kvariti atmosferu ranije jer sam mislio da će mi dati 15-20 minuta pri kraju igre".

Nogometaš Bayerna ne kaje zbog svojih postupaka.

"Ispričao sam se igračima, ali i dalje stojim iza toga što sam napravio iako mi je žao što više neću igrati za reprezentaciju".

Ipak, reprezentativni poziv ni danas ne bi odbio.

"Kad bi me Slaven ponovo pozvao, ja bih se odazvao, ali mislim da to nije realno jer odnosi ne bi bili kakvi su bili. Ne bih htio stvarati lošu atmosferu, pa je bolje za reprezentaciju da ja nisam tamo", zaključio je Pranjić.

Pranjić nam je rekao i kako je na čitavu situaciju reagirao predsjednik HNS-a, Vlatko Marković te o svom angažmanu u Bayernu. Više u priloženom tonskom zapisu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo