drama do zadnjeg kola / Potpuna ludnica u skupini D: Egipćani se pobjedom protiv Argentine vratili u igru za prolaz

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Rukometaši Mađarske pokazali su kroz susrete s Angolom te ovog ponedjeljka s Katarom da su ozbiljna prijetnja i najvećim momčadima na ovom SP-u

14.1.2019.
20:33
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Do posljednjeg kola bit će dramatično i neizvjesno u skupini D. Mađarska i Švedska idu prema prva dva mjesta, ali borba za treće mjesto očito će biti žestoka što pokazuje i pobjeda Egipta protiv Argentine...

Egipćani nisu imali pravo na novi gubitak bodova jer bi ih on praktički izbacio iz igre za prolaz, a Argentina je imala "bonus bod" protiv Mađarske i ovdje je tražila dva boda s kojima bi se približila drugoj fazi natjecanja. Međutim do tih bodova nije došla, u tvrdoj utakmici Egipćani su odnijeli pobjedu 22:20. Više o utakmici na Sportnet.hr. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mađari na rubu druge faze

Veliki posao napravila je Mađarska u trećem kolu skupine D Svjetskog prvenstva svladavši i Katar čime je napravila ogroman korak prema prolazu u sljedeću fazu. Mađari su slavili s 32:26.

Da je prvo kolo u kojem su podijelili bodove s južnoameričkim prvakom Argentinom samo iznimka, i da su nakon Švedske prvi kandidati za prolazak dalje iz svoje skupine D, rukometaši Mađarske pokazali su kroz susrete s Angolom te ovog ponedjeljka s Katarom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Azijski prvak, bez obzira na svoj uvodni poraz, bio je, na papiru, teži ispit za Lekaija i društvo, no na samom terenu i nije se pokazalo tako.

Više pročitajte na Sportnet.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo