TEDDY BEAR TOSS / Poraz Medveščaka, navijači prekinuli susret

Image
Foto: Pixsell

U prvom susretu 26. kola regionalne EBEL lige u hokeju na ledu Medveščak je pred 5.500 gledatelja u Ledenoj dvorani Doma sportova izgubio od Graz 99ersa 1:4 (0:1, 1:3, 0:0) propustivši priliku ponovo preuzeti vodstvo na ljestvici.

27.11.2012.
22:00
Pixsell
VOYO logo

Bila je to čudna utakmica u koji je Medveščak dominirao i nizao prilike, a golove su postizali gosti. Strijelci za momčad iz Graza bili su Olivier Latendresse (19:57), Rodney Coleman Jarrett (25:57), Manuel Ganahl (26:04) i Dustin Vanballegooie (28:52), dok je strijelac za 'Medvjede bio Dustin Jeffrey (32.56).

Utakmica u Ledenoj bila je posebna i po tome što su navijači nakon pogotka 'medvjeda' prekinuli utakmicu na nekoliko minuta zatrpavši led plišanim igračkama. Radilo se zanimljivoj humanitarnoj akciji 'Teddy Bear Toss' koju su zajednički organizirali Medveščak i udruga Rotaract klub Zagreb.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Medvjedi i Rotaract pozvali su navijače da na utakmicu ponesu bilo koju plišanu igračku i da je bacanjem na led nakon prvog gola Medveščaka doniraju dječjim domovima u Hrvatskoj. Skupljeno je ukupno 5.100 'plišanaca'. Ovaj običaj već je ukorijenjen na NHL utakmicama, a Medveščak je za ovu akciju morao tražiti posebno dopuštenje EBEL lige.

U petak su na rasporedu preostale utakmice 26. kola, a Medveščak idući nastup ima 2. prosinca kada gostuje kod VSV Villacha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo