SRPSKI PJEVAČ OBJAVIO FOTKU U DRUŠTVU MAMIĆA: /

'Ovakve ljude treba nagrađivati, a ne kažnjavati'

Image

Bivši Dinamov čelnih osuđen je na zatvorsku kaznu

17.3.2021.
18:03
VOYO logo

Podnio sam ostavku na članstvo u skupštini Dinama i zatražio sam da me se razriješi funkcije savjetnika Dinama, poručio je ZdravkoMamić na konferenciji za novinare u Mostaru, dan nakon što je Vrhovni sud potvrdio presudu osječkog Županijskog suda kojom je odbjegli čelnik Dinama osuđen na šest i pol godina zatvora za izvlačenje 116 milijuna kuna iz Dinama. Također, dodao je da će zatvorsku kaznu, ako do toga dođe, lužiti isključivo u BiH, gdje se trenutačno nalazi.

U međuvremenu, stigla mu je poruka podrške i to ni više ni manje nego iz Srbije. Popularni pjevač BobanRajović objavio je njihovu zajedničku fotografiju na Instagramu i pokraj nje napisao: ‘U nogometu ovakve ljude treba nagrađivati, a ne kažnjavati. Podrška za Maminja. Ne daj se, prijatelju!’

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Vrhovni sud je, inače, istaknuo da je Zdravku Mamiću pri odmjeravanju kazne pravilno cijenjena dosadašnja neosuđivanost, dok mu je kao otegotna okolnost cijenjena upornost u počinjenju kaznenog djela i pokušaj prikrivanja svojeg ponašanja. Sud je precizirao da je Zdravko Mamić sačinjavao podneske kojim su se očigledno instruirali svjedoci o načinu kako bi oni trebali iskazivati na sudu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ŽNV
NOVA SEZONA
VOYO logo