NEMAJU DOVOLJNO ZNANJA / Pele: Brazil neće doći do naslova!

Image
Foto: Niall Carson/Press Association/PIXSELL

"Ova ekipa nema dovoljno znanja da bi osvojila Kup konfederacija. Izgleda nevjerojatno, ali trenutno smo najjači u obrani, dok nam u veznoj liniji fali kreativnosti", kazao je Pele.

15.6.2013.
14:29
Niall Carson/Press Association/PIXSELL
VOYO logo

Najbolji brazilski nogometaš svih vremenena 72-godišnji Pele izjavio je da Brazil nije dovoljno dobar da bi osvojio Kup konfederacija, koji je generalna proba pred SP 2014.

"Ova ekipa nema dovoljno znanja da bi osvojila Kup konfederacija. Izgleda nevjerojatno, ali trenutno smo najjači u obrani, dok nam u veznoj liniji fali kreativnosti. Ovo treba shvatiti kao priliku za izbornika da ustali reprezentativnu postavu i pripremi ju za SP kojemu smo domaćini iduće godine", izjavio je Pele.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kup konfederacija počinje u subotu navečer u Brasiliji utakmiciom Brazila i Japana, a finale je na rasporedu 30. lipnja u Rio de Janeiru. Osam reprezentacija podijeljeno je u dvije skupine, a dvije najbolje momčadi idu u polufinale. U skupini A su Brazil, Japan, Meksiko i Italija, a u skupini B Španjolska, Urugvaj, Tahiti i Nigerija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo