NOVI PROBLEMI S OZLJEDAMA / Ozlijeđenog Olića mijenja Mate Bilić

Image

Napadaču Bayerna je na treningu pukao list mišića i s travnjaka će izbivati tri tjedna. Izbornik Bilić kao zamjenu je pozvao prezimenjaka, napadača Sportinga iz Gijona.

9.10.2009.
13:42
VOYO logo

Loša karma prati hrvatske nogometne reprezentativce. Jutro nakon 3-2 pobjede u prijateljskoj utakmici s Katarom, na kojoj se ozlijedio Niko Kranjčar, na treningu se ozlijedio napadač Ivica Olić.

Napadaču Bayerna pukao je mišić lista i on je definitiovno prekrižen za posljednji kvalifikacijski dvoboj s Kazahstanom u Astani 14. listopada. Umjesto Olića izbornik Bilić pozvao je prezimenjaka Matu, napadača Sportinga iz Gijona.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog ozljeda u Kazahstanu neće biti Luke Modrića, Mladena Petrića i Stipe Pletikose, vrlo je upitan nastup Eduarda da Silve iako se njegov oporavak odvija bolje nego što su predviđale prve prognoze. Na utakmici protiv Katara ozlijedili su se i Niko Kranjčar, Mario Mandžukić i Danijel Pranjić. Kranjčar ima problema sa zglobom, Pranjića muči aduktor, a Mandžukića stopalo, međutim ova trojica bi ipak trebala nastupiti u Astani. Sasvim je izgledan i nastup Joea Šimunića koji je u petak trenirao sa suigračima.

Ogled Kazahstana i Hrvatske na rasporedu je u srijedu, 14. listopada, no sve oči hrvatske sportske javnosti bit će uperene prema Dnjipropetrovsku gdje će u subotu snage odmjeriti Ukrajina i Engleska. Ukrajina je izravni suparnik Bilićevim trupama za plasman u dodatne kvalifikacije i u slučaju pobjede osvojit će drugo mjesto. Sve osim ukrajinske pobjede, na drugu poziciju gura Hrvatsku, naravno pod uvjetom da u Kazahstanu upiše pobjedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo