JEDINSTVEN STAV HOO-a / 'Ovo je udarac na sve sportove i trenere!'

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

HOO posljednja dva mjeseca nije dobio sredstva koja su namijenjena iz proračuna (oko 8 milijuna kuna mjesečno) te poziva Ministarstvo da ne uskraćuje novac HOO-u, pogotovo ne u jeku Olimpijskih igara jer to nije novac koji ostaje HOO-u, nego ide savezima, oni će ostati bez novca.

4.11.2013.
14:06
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Nakon vijeća HOO-a dogovoren je zajednički stav cijelog Odbora da se ne slažu s kritikama Ministarstva. Sva sredstva su trošena namjenski. Zlatko Mateša inzistira na sastanku i razgovoru s ministrom da riješe sve probleme.

HOO posljednja dva mjeseca nije dobio sredstva koja su namijenjena iz proračuna (oko 8 milijuna kuna mjesečno) te poziva Ministarstvo da ne uskraćuje novac HOO-u, pogotovo ne u jeku Olimpijskih igara jer to nije novac koji ostaje HOO-u nego ide savezima, oni će ostati bez novaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se tiče plaće glavnog tajnika Čopa, ona je ionako smanjivana prošle godine, a smanjivat će se još i iduće, i to ne samo njemu.

Na projektu Sportske televizije će se inzistirati i dalje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tko god voli sport, ne može govoriti o tome da ona nije potrebna. Nitko ne može očekivati da jedan medij u dvije i pol godine postane profitabilan. Zar bi tih 60-70 ljudi trebalo izaći na ulicu?", pitaju se u HOO-u.

Sve ovo Mateša vise ne shvaća kao politički napad na sebe, jer nije samo Mateša HOO.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To što se događa je udarac na sve sportove i trenere", tvrde u HOO.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo