ODLIČNI U EUROPI / 'Ovo je dokaz da hrvatski nogomet napreduje'

Gost RTL Lige Branko Ivanković te stručni komentator Joško Jeličić ponudili su svoje viđenje igara i šansi hrvatskih klubova u play offu Europske lige.

25.8.2014.
11:58
VOYO logo

Hrvatski nogometni stručnjak Branko Ivanković slaže se da će najteže biti Splitu, ali dodaje kako momčad s Parka mladeži također ima svoje šanse.

"Za Split je ovo najteža utakmica. Ipak, moramo voditi računa da Torino nije 100 posto spreman, da nema taj natjecateljski naboj kao što ima Split. Oni jesu favoriti, ali Split ima šanse, osobito jer Torino je taj koji mora preuzeti jednu dozu rizika puno veću. I tu je Split pokazao da mogu igrati sjajno fazu obrane, taj 0:0 je rezultat koji daje prednost Torinu, ali mislim da Split ima šansi da se kvalificira", rekao je Ivanković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Joško Jeličić je htio istaknuti jedan drugi aspekt ovog uspjeha hrvatskih klubova.

"Ovo je dokaz kako naš nogomet napreduje, bez obzira što svi potenciraju negativnosti kojih ima i ne treba bježati od njih. Ali sama činjenica da su četiri kluba u play offu Europske lige je velika stvar, naš nogomet napreduje. Ja vjerujem u sve naše klubove, i oni koji ne ostvare taj cilj, napravili su iskorak i skupili iskustvo za sljedeću sezonu, a nadam se i vjerujem da se svi mogu plasirati", naglasio je Jeličić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo