'SUPERMAN' PREŠAO U LA / Ovakav trade NBA liga dugo nije vidjela

Image

Uz Howarda, inače šesterostrukog "all-star" igrača i trostrukog najboljeg obrambenog igrača NBA lige, iz Orlanda u Lakerse su prešli branič Chris Duhon i krilo Earl Clark, dok je Los Angeles morao napustiti centar Andre Bynum koji će karijeru nastaviti u Philadelphia 76-ersima.

11.8.2012.
11:20
VOYO logo

LOS ANGELES - Ponajbolji košarkaški centar današnjice DwightHoward karijeru će nastaviti u Los Angeles Lakersima, objavljeno je u petak. Dosadašnji igrač Orlando Magica, Howard bio je središtu razmjene u kojemu su sudjelovala četiri kluba, a klubove je promijenilo 12 igrača.

Uz Howarda, inače šesterostrukog "all-star" igrača i trostrukog najboljeg obrambenog igrača NBA lige, iz Orlanda u Lakerse su prešli branič Chris Duhon i krilo EarlClark, dok je Los Angeles morao napustiti centar AndreBynum koji će karijeru nastaviti u Philadelphia 76-ersima. U Philadelphiju je iz Orlanda stigao i branič JasonRichardson, no Sixersi su ostali bez svog najboljeg igrača iz prošle sezone i američkog reprezentativca na Olimpijskim igrama u Londonu krila AndreaIguodale koji će sljedeće sezone igrati za Denver Nuggetse.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Orlando su prešli branič ArronAffalo i krilo AlHarrington, dosadašnji članovi Denvera, centar NikolaVučević i krilo Maurice Harkless iz Philadelphije, te krilo JoshMcRoberts i branič/krilo ChristianEyenga iz Lakersa.

Uz sve to, Orlando je dobio i pet izbora na "draftu", od toga tri u prvoj rundi u sljedećih pet godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo