'VELIKA SRCA TRČE': / Priključite se humanitarnoj akciji i pomozite djeci bez odgovarajuće roditeljske skrbi

Image
Image

Pod pokroviteljstvom udruge Nova budućnost, 4.

15.11.2016.
18:15
VOYO logo

Ideja o takvoj vrsti pomoći potekla je od članova Kluba cestovnog i planinskog trčanja Samobor i Škole trčanja Samobor koji su preuzeli tehničku organizaciju humanitarne akcije dok je Hrvatski strukovni sindikat kontrolora letenja spreman pružiti potporu doniranjem novca za količinu pretrčanih krugova, odnosno kilometara. Njihovi članovi također će sudjelovati u utrci jer što nas je više, bit će više kilometara.

Svaki od sudionika akcije „Velika srca trče“ svojim će prilogom, bez obzira na iznos, osigurati nastup u utrci, a istrčanim krugom dodatno će doprinijeti povećanju iznosa koji će donatori uplatiti na žiro-račun Udruge.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pozivamo sve sportaše, zaljubljenike u trčanje i sve ljude velika srca da nam se pridruže u što većem broju. Pozivamo i sve sportske klubove, udruge i društva koji kao ekipa žele nastupiti u nizanju krugova da dođu u nedjelju, 4.12. u 10.00 sati pred Samoborski muzej i sudjeluju u našoj akciji. Prijave za sudjelovanje u utrci bit će otvorene od 9.30 sati, a start će biti u 10.00 sati. Kraj manifestacije je planiran za 14.00 sati. U 4 sata trčanja zbrajat će se krugovi svih sudionika. Svojim istrčanim krugom pružit ćete pomoć onima kojima je to najpotrebnije.

Svima onima koji nemaju dovoljno samopouzdanja ili ga imaju previše, članovi škole trčanja pomoći će da istrče ovaj humanitarni krug u svom idealnom ritmu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo