Lijepa Slovenka otkrila tko ju je spasio od 'ponora'

'Nisam imala pravu ekipu, a ni sama nisam dobro funkcionirala. Razmišljala sam i o kraju sportske karijere. Bilo je to u sezoni 2006./2007.

3.1.2013.
9:53
VOYO logo

Tina Maze je zbog brojnih rekorda koje je poskidala u zadnje dvije godine po svemu sudeći glavna favoritkinja za osvajanje sljemenskog slaloma. "To kako sada skijam znači mi jako puno. Moj san bio je skijati kao što skijam sada. Na Sljemenu očekujem da ću imati i svojih slovenskih navijača, a i nadam se da će i Hrvati navijati za mene. Bio bi mi veliki privilegij pobijediti na Sljemenu jer to je jedna od meni najdražih utrka. Jedan od neostvarenih ciljeva."

Možda se baš zato 29-godišnja Slovenka uvijek divila jednoj od najvećih svih vremena, Janici Kostelić kojoj je to uspjelo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Janica je imala na skijama nevjerojatnu moć i normalno je da sam joj se kao klinka izuzetno divila. Janica i ja znamo se odavna pa se ponekad i družimo, barem nakratko, kao što je to bilo sada u Münchenu", kaže najpopularnija slovenska sportašica koja se svijetu predstavila i sjajnim pjevačkim sposobnostima.

"Činjenica da ću imati vlastitu energičnu pjesmu dala mi je dodatnu snagu za najteže treninge." Maze je otkrila kako je 2006. godine zamalo prekinula karijeru, no od tog ju je nauma odgovorio njen dečko Andrea Massi, ujedno član njene ekipe koji se brine za skije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bilo je to u sezoni 2006./2007. Nisam imala pravu ekipu, a ni sama nisam dobro funkcionirala. Andreu su te godine izbacili iz ekipe i ja sam razmišljala i o kraju sportske karijere. No, Andrea je predložio da napravimo privatnu ekipu i od tada je iz godine u godinu bilo sve bolje. Sjajno je kada jedna osoba toliko vjeruje u tebe. Ja sam samo slijedila temu i sada je super", zaključila je u razgovoru za Večernjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo