OTKRIVENO KAKO JE ISKOVANA EUROPSKA BRONCA, ALI TU JE I UPOZORENJE: / 'Ovo je bilo presudno u borbi za medalju, a neoprostivo je...'

Image
Foto: PIXSELL
Image
Foto: PIXSELL

Osvajanje europske bronce prokomentirali su Smodlaka, Lončar i Joković

28.7.2018.
22:17
PIXSELL
VOYO logo

"Danas su momci bili nepobjedivi i tek sada ostaje žal za izgubljenim polufinalom", kazao je nakon pobjede nad Italijom (10-8) i osvojene bronce na EP u Barceloni pomoćni trener hrvatske vaterpolske reprezentacije Mile Smodlaka.

Smodlaka je vodio Hrvatsku u dvoboju s Italijom nakon što je izbornik Ivica Tucak neopravdano isključen u polufinalnom dvoboju sa Srbima i nije mogao biti na klupi u susretu za broncu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
BARAKUDE OSVOJILE EUROPSKU BRONCU: /

Hrvatski vaterpolisti treća su sila Europe, u borbi za medalju ostavili su Italiju bez šanse

Psihološka priprema

"Nije bilo lako nakon poraza od Srba, ali vratili smo se u velikom stilu, psihološka priprema je bila presudna. Danas su momci bili zapravo nepobjedivi. Sad nam je tek žalnije za onom utakmicom polufinala, no treba proslaviti ovu broncu, bit će vremena za uzvrate. Ovo prvenstvo ćemo pamtiti po suđenju, mi koji smo 30-tak i više godina u vaterpolu čudimo se i ne shvaćamo odluke sudaca. Ono što su učinili izborniku Tucku je jednostavno neoprostivo, neopravdano su mu oduzeli pravo da vodi ekipu u borbi za broncu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obrana dobila utakmicu

"Velika pobjeda, bio je bitno psihološki se vratiti nakon utakmice sa Srbima. Sjajno smo počeli, mi smo ipak karakterna momčad i i zaslužili smo ovu medalju. Išli smo na zlato, ali moramo sada naučiti iz svojih grešaka za iduće turnire", kazao je hrvatski centar Luka Lončar, strijelac dva gola za Hrvatsku.

"Utakmicu je dobila naša obrana, naša želja i angažman obraniti naša vrata. Italija je cijeli turnir odigrala na visokom nivou i ovo je bila naša vrhunska izvedba. Nastavili smo s kontinuitetom osvajanja medalja i to je najvažnije", izjavio je Maro Joković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo