Ovog siječnja će u Zagrebu biti još luđe nego prošlog!

Počele su pripreme za hokejaško ludilo koje će Zagreb tresti od 8. do 22. siječnja 2012. godine. Ulaznice za Arena Ice Fever 2012. moći ćete osvojiti i u nagradnoj igri portala Sportski.net.

28.12.2011.
14:08
VOYO logo

Šest tegljača s opremom za postavljanje leda, teškom oko 75 tona, stiglo je u srijedu ujutro pred zagrebačku Arenu. Pripreme za Arena Ice Fever, veliki hokejaški događaj, počele su odmah!

Očekuje se da će utakmice u zagrebačkoj Areni uživo ove sezone vidjeti više od 100.000 gledatelja! Time bi Arena Ice Fever trebao srušiti prošlosezonski rekord gledanosti od ukupno 60.800 gledatelja te i dalje ostaje najveći hokejski spektakl ikada odigran na ovim prostorima, veći i od hokejskih utakmica finala koje su odigrane na Zimskim olimpijskim igrama u Sarajevu 1984. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Medveščakov spektakl počet će 8. siječnja, a led treba biti spreman dva dana prije. Medvjedi su inače treći na EBEL-ovoj ljestvici, sa 39 bodova, a do početka Arena Ice Fevera, koji je prošle godine oduševio sve posjetitelje, odigrat će još tri utakmice (30. prosinca dočekuju Znojmo, 3. siječnja gostuju kod Linza, a 6. siječnja su kod Vienne). U Arenu će prvo stići Jesenice pa mađarska Alba, onda KAC, Villach i ljubljanska Olimpija te na kraju Red Bull iz Salzburga i suparnik koji još nije poznat jer je riječ o početku drugog kruga natjecanja te će se parovi određivati tek kad budu poznate pozicije svih momčadi u prvom dijelu natjecanja. Posljednja utakmica igra se 22. siječnja.

Za ljubitelje hokeja na ledu Sportski.net organizira nagradnu igru u kojoj ćete moći osvojiti ulaznice za ovu ledenu bajku. O svemu ćete biti na vrijeme obaviješteni na našim stranicama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo