Play ponuda

PREKRASNA PRICA: / Pismo djevojcice odusevilo Ameriku

shimmer fallback

Ponedjeljak je bio zadnji dan za transfere u NHL-u, tzv. 'Trade deadline' posljednji dan u kojem su klubovi mogli medusobno trgovati, a pobjednica dana je 11-godisnja djevojcica iz Minnesote.

3.3.2015.
9:09
Play ponuda

"Dragi treneri Minnesote, moje ime je Jordyn Leopold, moj otac je Jordan Leopold, jedan od bekova Columbusa. Znate, tata je jako usamljen bez svoje obitelji.

On je u momcadi s mladim igracima i jako je usamljen i ne igra previse. Mi zivimo u Minnesoti i tate mi nedostaje, kao i mojim dvijema sestrama, bratu i mami. Nismo ga vidjeli od studenog i ne mozemo vise izdrzati. Da ne duljim, Minnesota bas i ne pobjeduje u zadnje vrijeme i vi divni treneri ste sigurno ljuti zbog toga. Vasa momcad sigurno treba jos bekova, pa vas molim, molim, molim da pitate Columbus kako bi ga doveli", slatko je pismo Jordyn Leopold, kci poznatog hokejasa.

Da su bajke moguce, pokazali su klubovi. Columbus i Minnesota su u ponedjeljak dogovorili razmjenu igraca, Jordan je poslan kuci, svojoj obitelji u Minnesotu za Justina Falka i izbor 5. runde na Draftu 2015. godine.

Pismo je objavio generalni menadzer Columbusa Jarmo Kekalainen na Twitteru i napisao: 'Nije sve uvijek samo posao...'

Pismo je ekspresno postalo hit dana u Sj. Americi, a klubovi su razotkrili kako bi igraca razmijenili vjerojatno i bez pisma tuzne djevojcice. Columbus je znao kako Leopold zeli nazad kuci, te su planirali ispuniti zelju veteranu. Jordan je 13 godina igrao u NHL-u, selio se preko Kanade po raznim krajevima SAD-a, te se u jesen karijere 35-godisnji Leopold zelio vratiti kuci.

Nije sve uvijek samo posao. I to je odlicno znati...

Play ponuda
Play ponuda