NEMA DOBRIH VIJESTI: / Strani mediji objavili su uznemirujuće informacije o Schumacherovom stanju

Image
Foto: AFP, UTA TOCHTERMANN

Stanje sedmerostrukog svjetskog prvaka u Formuli 1 Michaela Schumachera se pogoršalo, objavio je talijanski dnevnik Corriere dello Sport, pozivajući se na američki NewsEveryDay.

7.5.2016.
13:56
AFP, UTA TOCHTERMANN
VOYO logo

Citirajući neimenovanog neurokirurga upućenog u Schumacherovo stanje, spomenuti mediji navode da će biti čudo ako 47-godišnji Nijemac preživi. Izvještaj se time nadovezao na izjavu bivšeg predsjednika Ferrarija Luce di Montezemola koji je prošli mjesec rekao da Schumacherovo stanje nije dobro.

Image
TEŠKI TRENUCI SPORTSKE LEGENDE: /

Schumacherovo stanje nije dobro

Image
TEŠKI TRENUCI SPORTSKE LEGENDE: /

Schumacherovo stanje nije dobro

Poruka glasnogovornice

Službenih informacija nema, a vozačeva je glasnogovornica Sabine Kehm prije nekoliko dana pustila još jedno priopćenje s već uobičajenim riječima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svi znamo što se dogodilo i to se ne može promijeniti. Možemo se samo nadati da će uz strpljenje i podršku svih Michael jednog dana ponovno biti s nama", priopćila je glasnogovornica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spao na 45 kilograma?

Schumacher je u skijaškoj nesreći francuskom Meribelu u prosincu 2013. zadobio teške ozljede glave zbog kojih je neko vrijeme bio u induciranoj komi. Danas se oporavlja u obiteljskoj kući u Švicarskoj, a strani mediji procjenjuju da su troškovi njegove rehabilitacije premašili 16 milijuna eura.

Corriere dello Sport podsjeća i na izjavu Jean-Francoisa Payena, liječnika koji je brinuo o Schumacheru u Grenobleu, kako će rehabilitacija trajati najmanje tri godine. Dosad su prošle već dvije i pol, a dio je medija posljednjih mjeseci pisao kako je Schumacher spao na samo 45 kilograma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo