TEŠKI TRENUCI SPORTSKE LEGENDE: / Schumacherovo stanje nije dobro

Image
Foto: AFP, CRISTINA QUICLER
4.4.2016.
10:41
AFP, CRISTINA QUICLER
Play logo

Podsjetimo, Michael Schumacher doživio je nesreću krajem prosinca 2013. godine. je uvijek bio veliki ljubitelj adrealinskih sportova i težio je sportskim izazovima. Bez obzira bili oni opasni ili ne. Tako je na skijalištu u francuskom Meribelu odlučio odskijati na zabranjenom dijelu staze koji je vrvio od kamenja.

Image
ZAVJET ŠUTNJE OKO SCHUMACHERA: /

'Mick ne govori ništa, a ja ne pitam'

Image
ZAVJET ŠUTNJE OKO SCHUMACHERA: /

'Mick ne govori ništa, a ja ne pitam'

Svom sinu je zabranio vožnju tim dijelom staze, ali je na kraju on bio taj koji je doživio nesreću koja mu je zauvijek promijenila život. Nakon što je glavom udario u kamen, Schumaher je bio hitno prebačen u bolnicu u Grenobleu. Da nije imao kacigu na svojoj glavi, Schumi uopće niti ne bi stigao do bolnice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stavljen u stanje inducirane kome

Kako bi splasnula oteklina u mozgu, Schumacher je bio stavljen u stanje inducirane kome i bio je podvrgnut i operacijskim zahvatima. U komi je bio do rujna 2014. godine nakon čega je oporavak nastavio u svom domu. Međutim, njegov oporavak teće jako sporo i mali su pomaci prema naprijed. Oko njega brine tim liječnika i za njegovu njegu se troše veliki novci. Svakakve priče su izašle u javnost tijekom njegove borbe za život, tijekom njegove najveće bitke u životu.

shimmer fallback
shimmer fallback

Pojavile se informacije kako je preminuo

Prvo su nakon nesreće procurile informacije kako je preminuo, a nakon toga, nekih godinu dana kasnije, malo više, na internetu su se pojavile fotografije na kojima je Schumacher vidno mršaviji i bez kose. Naravno, niti jedno niti drugo nije bilo točno, a fotografije su bile "fotošopirane". Jer, niti jedna njegova fotografija nakon nesreće nije objavljena.

U javnosti je jako malo informacija o njegovom zdravstvenom stanju. Njegova obitelj ne želi davati nikakve izjave niti otkrivati situaciju oko Michaela i sukladno s time zamolili su za privatnost u ovoj teškoj situaciji za njih. Malo informacija procuri u medije, tu i tamo netko tko je blizak s obitelji Schumacher otkrije nešto o situaciji oko oporavka Schumachera. Ali, za sada je sve to na kapaljku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
shimmer fallback
shimmer fallback

Schumi se i dalje bori

Međutim, sada se pojavila nova informacija oko zdravstvenog stanja ovog slavnog vozaća. Naime, kako je objavio jedan britanski list, bivši predsednik Ferarija Luca Cordero di Montezemolo nedavno je izjavio da Schumacherovo stanje "nije dobro", ali je odbio dati bilo kakve detalje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Život je čudan. Bio je fantastičan vozač i imao je samo jednu nesreću s Ferarijem 1999. godine", rekao je Montezemolo. Više o zdravstvenom stanju legende Formule 1 svjetski mediji tražili su od njegovih bivših kolega Jean Todta i Rossa Brawna, koji su nakon posjete Schumacheru kratko kazali kako se on "i dalje bori".

BKFC 50
Superstar
Love island UK
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Ja sam Zlatan
Señorita 89
Britain's Got Talent
default_cta
Tri sestre
Play logo