BEZ IZNENAĐENJA / Mađari velikom pobjedom nad Japanom najavili okršaj s Barakudama

Image
Foto: Matija Habljak/PIXSELL

U drugom kolu, koje je na rasporedu u srijedu, 19. srpnja, sastat će se Hrvatska - Mađarska (5 sati ujutro po srednjoeuropskom vremenu) i Japan - Argentina (12 sati)

17.7.2023.
13:59
Matija Habljak/PIXSELL
VOYO logo

 Vaterpolska reprezentacija Mađarske svladala je reprezentaciju Japana sa 16-8 (4-4, 3-2, 3-1, 6-1) u utakmici 1. kola skupine C na Svjetskom prvenstvu u japanskoj Fukuoki. 

Image
VRHUNSKA PREMIJERA /

Hrvatska razbila Gaučose i sjajno najavila novo Svjetsko prvenstvo

Image
VRHUNSKA PREMIJERA /

Hrvatska razbila Gaučose i sjajno najavila novo Svjetsko prvenstvo

Prethodno je u toj skupini Hrvatska s uvjerljivih 24-5 nadigrala Argentinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Favorizirani Mađari, aktualni europski doprvaci, otpor japanskih vaterpolista uspjeli su slomiti tek u zadnjih 11 i pol minuta utakmice. Do tada je Japan držao rezultatski priključak i u 21. minuti utakmice gubio samo s jednim golom razlike (8-7). Do kraja dvoboja mađarski vaterpolisti su postigli osam, a primili samo jedan pogodak i na kraju došli do uvjerljive pobjede.

Kod Mađara su po četiri pogotka postigli Gergo Zalanki i Szilard Jansik, a po dva Marton Vamos i Denes Varga. Najbolji strijelci japanske reprezentacije su na ovoj utakmici bili Toi Suzuki i Mitsuru Takata sa po dva gola svaki.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na ljestvici skupine vodeća Hrvatska ima tri boda, isto koliko ih ima i drugoplasirana Mađarska, uz lošiju gol-razliku. Bez bodova su Japan i Argentina

Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

U drugom kolu, koje je na rasporedu u srijedu, 19. srpnja, sastat će se Hrvatska - Mađarska (5 sati ujutro po srednjoeuropskom vremenu) i Japan - Argentina (12 sati).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvo mjesto u skupini donosi izravan plasman u četvrtfinale, dok će drugoplasirana i trećeplasirana reprezentacije morati igrati i utakmicu osmine finala.

Novi MMA spektakl, FNC Armagedon, očekuje nas u subotu, 22. srpnja, a prijenos uživo moći ćete pratiti putem PLAY Premium platforme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO: Krovinović o novim pojačanjima Hajduka: 'Za Šarliju znamo da je naš, a Dajaku priča najmanje tri jezika'

Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo