LUDI ŽIVOT PREMINULE LEGENDE / Ubio čovjeka, borio se s ovisnostima, a iz 'aviona iz pakla' morali su ga izvlačiti u kolicima

Image
Foto: Profmedia

Bio je legenda kečera, jedan od najpopularnijih na svijetu, ali činjenice iz njegova života malo su poznate

15.3.2022.
11:22
Profmedia
VOYO logo

Legendarni američki kečer Scott Hall preminuo je u 64. godini života. Ispisao je povijest legendarnog WWE-a, no mnogi ne znaju za njegovu burnu prošlost i život koji je živio prije nego što je postao slavan.

Image
TUŽNA VIJEST /

Umro legendarni kečer Scott 'Razor Ramon' Hall, čovjek uz kojeg su mnogi Hrvati odrastali u 90-ima

Image
TUŽNA VIJEST /

Umro legendarni kečer Scott 'Razor Ramon' Hall, čovjek uz kojeg su mnogi Hrvati odrastali u 90-ima

Kako javlja TMZ, čuveni Razor Ramon bio je priključen na aparate za održavanje života nakon što je u subotu pretrpio tri srčana udara koji su se javili zbog komplikacija vezanih za operaciju kuka kojoj se podvrgnuo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hall je karijeru započeo 80-ih, ali je slavu doživio 90-ih kada se borio u WWE-u. Najveći trenutak u karijeri bila mu je borba protiv Shawna Michaelsa na WrestleManiji X. I danas za tu borbu govore da je jedna od najboljih svih vremena. S Kevinom Nashom i Hulkom Hoganom, Hall je 1996. osnovao organizaciju New World Order, koja je doživjela planetarni uspjeh.

Pratili ga skandali

Unatoč uspješnoj kečerskoj karijeri Hall se tijekom života borio s ovisnošću o alkoholu i drogi, a u toj borbi pomogao mu je kolega kečer Diamond Dallas Page, koji je pomogao mnogim kolegama koji su se našli u paklu droge i alkohola. DDP je svojim programom fitnessa i motivacije izvukao Halla iz loše situacije te je prikupio novac za operaciju kuka i dentalni pregled. Diamond je ujedno bio i jedan od glavnih razloga zašto je WWE 2014. godine vratio Halla u svoj roster.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A Hall je 1983. godine, puno prije nego što je postao svjetski poznat, upucao čovjeka ispred jednog kluba. Čovjek je preminuo, a legendarni Hall je tvrdio kako je reagirao iz samoobrane. Navodno je oborio čovjeka koji ga je napao pištoljem pa ga potom s tim istim oružjem i upucao. Zbog nedostatka dokaza, Hall nikada nije optužen za ubojstvo drugog stupnja. I sam kečer se prisjetio cijele situacije u dokumentarnom filmu iz 2011. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Razbio je stakla na mom automobilu. Izašao sam iz kluba i pitao osiguranje gdje je taj tip. Taj incident je urezan u moje sjećanje. Čovjek je izvadio pištolj i zaprijetio mi, ja sam mu ga oduzeo i upucao ga. Čovjek je mrtav, a ja sam razlog. To je jako loše."

"Avion iz pakla"

Desetljećima kasnije našao se u novim problemima kada se našao na "avionu iz pakla". Naime, u pitanju je bio let iz Londona za SAD, na kojem su bili mnogi sportski zabavljači koji su se vraćali s priredbe u Velikoj Britaniji. Nakon leta, mnoge zvijezde su zaradile otkaze, tužbe i prijave za seksualno uznemiravanje. Među takvima bio je i Hall, koji je optužen da je seksualno uznemiravao stjuardesu. Neki izvori tvrde kako je Hall bio pod utjecajem alkohola i droge te da su ga doslovno u kolicima vozili iz aviona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije 12 godina, točnije 2010. godine prijavio se u kliniku za odvikavanje. Ugrađen mu je peacemaker te mu je dijagnosticirana epilepsija. Legendarni kečer imao je težak život, ali zbog njegovih predstava na TV ekranima postao je ikona svog sporta. Ikona za kojom plače cijeli svijet, a pogotovo djeca 90-ih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo