LOREN FATOVIĆ PROTIV OCA ELVISA: / Plasman u polufinale ne bi trebao biti upitan za - Hrvatsku

Image
Foto: PIXSELL

Loren Fatović protiv otaca Elvisa

14.9.2018.
12:02
PIXSELL
VOYO logo

Vaterpolisti Hrvatske igrat će u četvrtfinalu Svjetskog vaterpolskog kupa protiv selekcije Australije danas u 17.30 sati, a ta utakmica bit će zanimljiva i zbog činjenice da će u njoj Loren Fatović igrati protiv momčadi čiji je izbornik njegov otac Elvis koji na klupi Australije nikada nije dobio sina.

BARAKUDE KAO NAJBOLJA MOMČAD SKUPINE U ČETVRFINALU SVJETSKE LIGE: Još nikad nisu osvojili ovo natjecanje, možda je sada vrijeme

Barakude bez prvog mjesta u skupini

Odabranici izbornika Ivice Tucka, koji su jučer u posljednjem kolu B skupine Svjetske vaterpolske lige igrali sa Srbijom 10-10 i iako imaju najbolju gol razliku, nisu osvojili prvo mjesto u skupini jer im se pobjeda protiv najslabije momčadi skupine Južne Afrike briše.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako je Srbija pobijedila SAD sa 14-8, a Hrvatska sa 15-10, Srbija je osvojila prvo mjesto u skupini i oni će večeras u 19,00 sati igrati protiv posljednjeplasirane reprezentacije iz skupine A Japana, a Hrvatska u 17. 30 protiv Australije.

Australija teži protivnik od Japana, ali...

Iako je Australija svakako teži protivnik od Japana, plasman u polufinale odabranika Ivice Tucka ne bi trebao biti upitan. U slučaju pobjede nad Australijom naši će vaterpolisti u subotu u polufinalu igrati s pobjednikom iz susreta Njemačka - Južna Afrika u kojoj su Nijemci veliki favoriti, dok Srbiju nakon Japana čeka pobjednik susreta Mađarska - SAD.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako u sportu nikada nije zahvalno prognozirati, dobri poznavatelji vaterpola vjeruju da će se u nedjelju u finalu Svjetske lige u Berlinu ponovno sastati Hrvatska i Srbija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo