LAK POSAO: / Vaterpolisti Primorja su se poigrali s Hannoverom

Image
Foto: Pixsell, Goran Kovačić

Vaterpolisti riječkog Primorja svladali su u subotu njemački Waspo Hannover s 19:6 (7:1, 3:1, 3:2, 6:2) u prvoj utakmici kvalifikacija za Ligu prvaka.

3.10.2015.
22:27
Pixsell, Goran Kovačić
VOYO logo

Riječani su na taj način gotovo osigurali plasman u skupinu A prvog kruga Lige prvaka te će uzvratni dvoboj, koji je na rasporedu za dva tjedna, biti samo formalnost.

Burić zabio četiri gola

Strijelce riječke momčadi s 4 pogotka predvodio je Damir Burić. Po 3 gola postigli su Cosmin Radu i Petar Muslim. po 2 Anđelo Šetka, Miho Bošković, Ivan Krapić i Ante Vukičević, a jedan Nikola Dedović. Za goste je tri pogotka postigao Aleksandar Radović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Primorje u skupini A

Primorje će zauzeti svoje mjesto u skupini A Lige prvaka uz Barcelonetu, Eger, Olympiacos, Spandau i boljeg iz dvoboja Brescia - Jadran Herceg Novi. Skupinu B činit će Jug, Partizan, Pro Recco, Galatasaray, te pobjednici kvalifikacijskih dvoboja Oradea - OSC i Marseille - Szolnoki.

Iz skupine A će uz domaćina završnog turnira mađarski Eger, mjesto na Final 6 naći još dvije najbolje momčadi, dok će se iz skupine B plasirati prva tri sastava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo