Kostelić više nije vodeći, ali može biti prezadovoljan!

Na žalost, dogodilo se ono što su svi najavljivali.

21.2.2012.
17:21
VOYO logo

Uoči moskovskog paralelnog slaloma Ivica je imamo 18 bodova predanosti u ukupnom poretku ispred drugoplasiranog Marcela Hirschera. Očekivalo se kako će Austrijanac, kao glavni favorit, preteći ozlijeđenog Kostelića.

To se i dogodilo, Hirscher je preuzeo vodstvo, ali je osvojio samo 30 bodova. Naime, 'Hakler' je izgubio četvrtfinalni dvoboj protiv Alexisa Pinturaulta nakon što je napravio veliku pogrešku na sredini staze.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novih 30 bodova zaradio je i Beat Feuz koji je također ispao u četvrtfinalu pa sada za Hrvatom zaostaje 40 bodova. U finalu natjecanja skijaša, na stazi od 18 veleslalomskih vrata, Pinturault je u finalu pobijedio Nijemca Neureuthera, a među skijašicama Amerikanka Julia Mancuso bila je brža od Austrijanke Kirchgasser.

Moskovskim pobjednicima, osim po 100 bodova, pripalo je i 40.000 švicarskih franaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S obzirom na to da oporavak Ivice Kostelića ide po planu, veleslalom u Kranjskoj Gori 10. ožujka i dalje je označen kao sasvim izvjestan datum povratka na stazu. Nakon svih onih dobrih vijesti iz Daruvarskih toplica, Ivica je prvi put nakon operacije u utorak skijao na Sljemenu (osam dana nakon operacijskog zahvata u Baselu).

Doduše, bilo je to vrlo oprezno, pravocrtno 'dječje' spuštanje po Bijelom spustu, tek toliko da osjeti snijeg nakon čega se ponajbolji svjetski skijaš vratio u Daruvarske toplice na nastavak rehabilitacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo

Još iz rubrike