Kostelić otkrio što ga sve muči

Hrvatski skijaš je unatoč opreznoj vožnji uspio povećati svoje vodstvo u Svjetskom kupu nakon veleslaloma u Kranjskoj Gori. Ivek je 18.

5.3.2011.
18:30
VOYO logo

"Nakon prve vožnje bio sam nezadovoljan, previše sam zatezao i ukratko vozio sam jako jako loše. Druga vožnja je bila malo bolja ali i dalje nisam baš zadovoljan. Ipak, dobro je da smo ispred Svindala i usprkos lošoj vožnji povećali smo prednost. Staza je bila dobra, dobio sam udarac u ruku no nije me ništa smetalo kao ni koljeno", otkrio je Ivica Kostelić sve probleme koji su ga mučili za vrijeme utrke.

Usprkos ne baš sjajnoj vožnji Ivica je povećao prednost nad konkurencijom. Nema još puno do kraja, ali umor je sve veći...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Malo sam umoran, natjecatelj koji vozi sve discipline kao ja ne može biti stalno u top formi. Natjecatelji koji voze samo slalom ipak imaju više vremena za odmor ali ako želiš osvojiti Svjetski kup moraš voziti sve discipline. Nadam se da ću za nedjeljnu utrku slaloma uspjeti obnoviti snagu koliko uspijem, pa ćemo vidjeti kako ću izvesti prvi lauf koji sutra postavlja moj otac", dodao je Kostelić, koji nakon slaloma već u utorak putuje u norveški Kvitfjell.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S novih 13 bodova u Kranjskoj Gori Ivek u ukupnom poretku vodi s 1307, a kako je njegov najveći konkurent za ukupnu pobjedu Norvežanin Svindal bio slabiji od Ivice, Kostelić je povećao svoju prednost na 582 boda ispred Švicarca Didiera Cuchea, koji nije ni došao u Sloveniju. Treći Svindal zaostaje 585 bodova, a do kraja sezone je preostalo još osam utrka.

1. IVICA KOSTELIĆ (CRO) 1307 2. Didier Cuche (ŠVI) 725 3. Aksel Lund Svindal (NOR) 722 4. Silvan Zurbriggen (ŠVI) 703 5. Carlo Janka (ŠVI) 674 ... U nedjelju je na rasporedu slalom s početkom prve vožnje u 9.30 sati, dok druga vožnja počinje u 12.30.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo