IZBORNIK TUCAK NAKON AUTRALIJE IMPRESIONIRAN VLASTITOM MOMČADI: / 'Ovo je vrh vaterpola! Razbili smo ih!'

Image
Foto: Profimedia

Momčad Australije, koju vodi naš bivši reprezentativac Elvis Fatović, ni u jednom trenutku nije uspjela parirati razigranoj selekciji Hrvatske

15.7.2019.
10:51
Profimedia
VOYO logo

U prvoj utakmici B skupine Svjetskog prvenstva u vaterpolu, koje se od 14. do 27. srpnja održava u južnokorejskom Gwangju, reprezentacija Hrvatske pobijedila je selekciju Australije sa 14:4.

Odabranici izbornika Ivice Tucka sjajnom su pobjedom započeli nastup na Svjetskom vaterpolskom prvenstvu na kojem brane naslov svjetskih prvaka osvojen prije dvije godine u Budimpešti i bore se za plasman na OI u Tokiju 2020. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
BARAKUDE OTVORILE PRVENSTVO U VELIKOM STILU: /

Hrvatski vaterpolisti rasturili Australiju s 10 razlike

Image
BARAKUDE OTVORILE PRVENSTVO U VELIKOM STILU: /

Hrvatski vaterpolisti rasturili Australiju s 10 razlike

Momčad Australije, koju vodi naš bivši reprezentativac Elvis Fatović, ni u jednom trenutku nije uspjela parirati razigranoj selekciji Hrvatske koja je bila bolja u svim segmentima igrepa je čak i nadplivala Klokane.

"Očekivao sam pobjedu, ali moram biti iskren da ovakvu izvedbu nisam očekivao. Razbili smo Australiju u svim segmentima igre, nismo im prepustili ništa, ni mrvicu šanse. Ovo je sami vrh vaterpola", rekao je izbornik Tucak nakon utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Komplimenti za izvedbu

"Ima još nekih manjih stvari koje možemo i budemo popravili za sljedeću utakmicu. Realno, ne mogu nakon ovakve utakmice reći ništa drugo osim dati momcima komplimente za izvedbu", priznao je izbornik Tucak nakon utakmice.

Nakon Australaca slijede Amerikanci na koje Hrvatska napada na krilima ove velike pobjede. No mjesta za euforiju još uvijek nema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ništa još nismo napravili. Ovu utakmicu treba pospremiti u naš mali spomenar i trebamo se pripremiti za Amerikance. Pobjeda je prekrasna, kao i igra, ali svaka nova utakmica će biti još važnija, još bitnija i to je naš moto na svakom turniru, pa tako i ovdje u Koreji", zaključio je Tucak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo